Eyelash extensions giver dig perfekte og smukke vipper.


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i en god del år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold uger. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og forhindringer er helt sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få dannet eyelash extensions vil i først blive grundigt guidet gennem de en stor del potentieller, der findes adskillige længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt såfremt du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, adskillig kunder falder i søvn, da dét er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og se det pæne resultat. utallig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,5-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da dét adskillig steder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv vælte af, om slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit en stor del steder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man håber at passe skidt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, såfremt man håber at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du slet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er dog tilladt at liste i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man virkelig ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, såfremt overhovedet ikke det er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man virkelig ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo utæmmet vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – i og for sig anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. ifald du en aften burde til et bredere arrangement og ønsker at give jeres vipper flere så meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du skal kun huske at fjerne den inden du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, adskillig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue flot og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

mangfoldig unge piger og mænd går op i deres udseende, et fantastisk ydre er helt sikkert dét ideelle visitkort, uanset om man er muligvis i studie eller er helt sikkert midt i sin karriere. fleste ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afregne sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert mest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som hektiske priser, men når man burde fikse det op i omkostning og kvalitet store eyelash extensions og de adskillig forskellige maske ting, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét faktisk op. fleste piger beslutter hver måned at handle 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges midler på makeup fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper skal man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et vare, der næppe falder af efter en dags tid og lige her er næsten sikkert det næppe hele tiden sikkert, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er muligvis ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere tid til sig selv og sine pligt. I flere forskellige år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af om man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver slet ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså godt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference