Eyelash extensions giver dig perfekte og smukke vipper.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i fleste år ejer damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et kærestepar år. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og uheld er næsten sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang såfremt måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få ordnet eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de mangefold lejligheder, der findes diverse længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt om i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er næsten sikkert ganske ufarligt og egentlig utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, nogen kunder vælter i søvn, da det er muligvis så afstessende, blot for at kunne vågne op og glo dét flotte resultat. rigelig brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det nogen steder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, hvis virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit flere diverse steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man ønsker at passe skidt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er nok som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, såfremt man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når du forlader salonen må du overhovedet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er næsten sikkert dog tilladt at liste i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan i tilkøbe, dersom slet ikke dét er næsten sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales ergo at man virkelig ikke anvender olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo frit vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i grunden anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. om du en aften skal til et bredere arrangement og ønsker at give jeres vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at borttage den før du går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, talrig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden ejer lyst til bue fint og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. få personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

i massevis børn piger og kvinder går op i deres stil, et fint ydre er helt sikkert det perfekte visitkort, omend ifald man er helt sikkert i uddannelse eller er midt i sin karriere. megen ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét umuligt kan betale sig, grunden for disse sind er næsten sikkert tit at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige pengebeløb, men forudsat man burde fikse dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de nogen anderledes makeup ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i og for sig op. flere andre børn beslutter hver måned at købe 3-5 anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på makeup fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et vare, der overhovedet ikke falder af efter en dags periode og lige her er nok det ikke altid trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den personlige sparer man så meget, man får mere tid til sig selv og sine pligt. I mange år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af når man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver næppe bruge periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference