Har du brug for pneumatisk transport service?

Hvad er pneumatisk transport?

Pneumatisk transport service vil kunne hjælpe dig med at transportere dine varer, ved hjælp af vakuum. Denne form for transport benyttes oftest når en produktion af en bestemt vare, typisk i form af pulver, granulat eller støv, skal transporteres enten fra den ene ende af produktionsanlægget til den anden, eller fra to forskellige anlæg. Pneumatisk transport har den fordel, at metoden tillader dig at flytte dine produkter/materiale, uden at de kommer i kontakt med luft – og dette gøres ved hjælp af sugetryk, så der dannes vakuum omkring det materiale der skal transporteres. Der er forskellige typer af pneumatisk transport, som hver især opererer med vakuum transport, og hvor forskellen bl.a. er lufthastigheden i røret – langsom hastighed egner sig godt til skrøbelige produkter, mens høj hastighed anbefales til produkter, typisk pulver eller granulat, som kan passere gennem rører som adskilte partikler.
pneumatisk transport service

Hvornår er det smart at anvende pneumatisk transport service?

Pneumatisk transport service kan med fordel anvendes til en lang række processer: Både ved fødevarerproduktioni form af sugetransport, ved transport af bulkvarer i form af overtrykstransport, eller f.eks. transport inden for plastforarbejdningsindustrien, ved hjælp af sugetransport.
Der findes forskellige typer af pneumatisk transport, og derfor er det altid godt at rådføre sig med firmaet, inden man bestiller transportsystemet – firmaet kan analysere dine behov, og vejlede dig på baggrund af mange års erfaring. De har også en lang oversigt over ting man skal være opmærksom på, således at der ikke går noget galt under transporten, og at alting forløber gnidningsløst. F.eks. er det vigtigt ikke at pakke varerne således at de under transporten bliver slidt mod hinanden – da dette kan skabe statisk elektricitet eller skade på varerne. Endnu en fordel ved at kontakte firmaet, er at de oftest også kan levere reservedele til dit anlæg, i tilfælde af at noget skulle gå galt, eller at en del er blevet slidt. På den måde slipper du/I for at skulle lede efter reservedelen hos en lang række forhandlere, som måske har en anden standard end den der oprindeligt blev benyttet.