Pas på! ”Find dametøj lige her online”

I vores moderne tidsalder kan alting ordnes hjemmefra efterhånden. Vi kan bestille biografbilletter, tider hos frisøren, lægen og tandlægen. Ja, vi kan sågar handle ind hjemmefra og få vores fødevarer bragt lige til døren uden at røre en eneste finger. Eller måske en enkelt finger, da vi klikkede ”bestil” med musen på hjemmesiden.
Vi så på julegavehandlen i år, som igen er rekordhøj, at også rekordmange har valgt at beholde hjemmeskoene på og putte under dynen med pebbernødder og julehits og i stedet undgå lange køer og en helt propfyldt gågade og ordne de mange julegavekøb hjemme fra i komfortable omgivelser. Men man skal huske at være varsom, hvis man støder ind i en reklame, som popper frem på siden med ord som: find dametøj lige her online! Det kan nemlig være en fælde.

dametøj

Mange forbrugere bliver snydt af reklamer som ”find dametøj lige her online!”

Selvom man klikker sig ind på linket, hvori der står find dametøj lige her online, og hjemmesiden ser pålideligt og veldesignet ud, skal man have et vågent øje. I takt med at internethandlens omsætning er steget voldsomt i de senere år, har snyderne, som lokker penge ud af intetanende folk også blevet klogere. Det er ikke længere let at spotte om hjemmesiden er falsk, og man kan derfor komme grueligt galt afsted, hvis man falder for en reklame, som lover en billigere priser og store rabatter, for eksempel. Derfor bør man have ekspertbrillen på, og hvis man ikke ejer sådan en, så i hvert fald holde sig fra reklamer, der lover ting som: ”find dametøj lige her online!”. Det kan nemlig ende i en masse tabte penge, som er forsvundet langt ud over alle bjerge, og som der ikke kan findes igen. Ja, og de varer man har bestilt, ser man nok heller aldrig noget til.